Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucialimerick från Irmeline

 

 

Skön jungfru ifrån Syrakusa

vars budskap gör morgnarna ljusa

bjuder kaffe med dopp

men sätter då stopp

för oss som vill snarka och snusa 

 

Irmeline

tillönskar alla

en trivsam Luciadag

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-12 14:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag Lucia och anser att det är en löjlig tradition.
2007-12-13

    Maria Malm
Tillönskar Dig och Irmeline en trivsam luciadag!
2007-12-12

  Lilla My* VIP
Stoppar ner i bokmärkeslådan för att läsa igen*
En underbar limerick!!
2007-12-12

  Daniel_78 VIP
:) limerickar jag har saknat dem
2007-12-12

    Ken Cassel
Detsamma!
Med vänlig hälsning
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP