Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är det så det skall vara...



Det är lustigt
jag kanske inbillar mig
men jag undrar
skrämmer jag dig
du tittar så ilsket
stirrar på mig
som om jag slagit dig
eller hotat dig
vem är du egentligen
varför har du den rätten
att stirra på mig som att du hatar mig
jag känner inte dig
och du känner inte mig
jo jag vet att jag är fet, ful och stor
jag klär mig i svart och kan inte le
är det skäl nog
för att hata mig
dina ögon gör ont
fast du är inte värst
de som skrattar
de som viskar
fan...
inbillar jag mig
varför tittar ni på mig
jag kan inte ens se mot dig
utan att ansiktet flyter nedåt
ögonen landar i gatan
hur...
jag förstår inte vad jag gjort
är det karma
blir jag bestraffad i förväg
jag vill inte göra någon ont
vem fan är du att glo
vem fan är jag att ifrågasätta
kanske är det så här det ska vara

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 19:18



Bookmark and Share


    Fredrick
gillar denna, kan inte förklara, bara gillar.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen