Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annorlunda bil(d).



\'

du frågade vad det var,
jag ansträngde mig måla så.
jag svarade
\'skit i det du så lever du längre\'
men
du gav dig inte.
du frågade tills jag bara
ville slå näven i bordet,
(eller kanske i dig också)

- EN BIL, om du nu måste veta!
skrek jag med en röst jag aldrig
hört mig förut använda.
- det målar jag också,
sa du och rev till dig mitt papper.

- din bil är lik min bil, påstod du.
oh nej, det tyckte då minsann inte jag.
- min bil är inte lik din bil, min bil är en lik-bil!
sa jag utan att riktigt tänka.

men så är det väl när man är 6 år och inte vet
vilken väg man ska gå? så är det för mig nu med,
men vart jag än ska, så ska jag komma dit.


\'




Fri vers av Chanel
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-12-12 21:36



Bookmark and Share


    Issand. VIP
vilken text, smarta ord
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Chanel