Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en viljelös handling

Jag vill inte verka svag...
älskamigälskamighållmigvarmtyckommig!!!
Håll i mig... håll mig hårt...
livetäringentingutandig!!!
låt mig andas din luft...
jagkommerdöutandig!!!
jag är ingen utan dig... ingenting utan dig....
dubordedöutanmig!!!
låt mig sova i din andedräkts värmande cigarettdoft...
förlåtjagmenadeinteattjagvilleduskulledö!!!
låt mig existera i ditt otroliga hat...
levettlångtlivutanmig!!!
jag älskar dig... kommer alltid älska dig...
omduintekännervadjagkänner!!!
du är min hela värld...
omosstvåvibådavimänniskorsombordeälskavarann!!
det finns inget annat att säga... jag älskar dig!
fårjagsmakadinavarmatårar!!!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen