Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni vänner, som står ut när jag åker ner i botten. Ni som står kvar som om inget har hänt. Ni borde ha medalj




Hjältemod

Ni som orkar stå

kvar och finns där för mig - Ni -

lättar min börda




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP