Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli ensam betyder inte att man är fri från beroende av människor. Tvärtom, nu betyder vännerna mer än någonsin.


Tänker på er

När mörkret blir för
mörkt och ljuset ej når in

~ tänker jag på er ~




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 09:31



Bookmark and Share


  Yvonne
Tänker på dig.
2007-12-13

    Maria Malm
Omtankens ord.
2007-12-13

  * Ammi *
tänker på dig! kram
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP