Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
colour me blue i'm lost in you


blåtoner

 

 

jag hör när orden föds

 

hur de vandrar över dagen

över natten över huden

 

*

 

vi östes ur samma stund

 

där allting ännu smakar upprinnelse

där det ännu fläktar omätbara vindar

 

*

 

det klev färger i vårt blanka spår

 

jag svaldes längtansblå

rann genom

pulsådern i mitt vokabulär

 

*

 

det är så

vi fyller gatorna

 

staden

där vi aldrig stod stilla

 

*

 

du speglas i min hjärtrytm

 

bultar bultar

längs min vänstra sida

 

*

 

näthinnan bränner, närapå bedövad

inför skönheten i varje ofött ord

 

vilka färger är din kärlek?

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 870 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2007-12-13 15:03



Bookmark and Share


  J A Nicander
Jag gillar denna, för dess lekfullhet med färgerna som kommunikation av känslor.
2008-02-23

  Maria Zena Viklund
åh vad vackert kärlekens palett, för mig rosa och smaragd, vitt, och auqa
2008-02-23

  ms. r ghazale
belissimo!! (eller hur det nu stavas)
2008-01-13

    Trast
Vackra känslor på drivet språk.
2008-01-13

    Trast
Vackra känslor på drivet språk.
2008-01-13

  coffe
styrka o ch mod i vacker bukett..c
2007-12-29

  Thommy
Vilken underbar text, gillas starkt.
2007-12-16

  J P VIP
Fantastiskt text..

\"jag svaldes längtansblå

rann genom

pulsådern i mitt vokabulär\"

Underbara rader..

Tror svart är min kärleksfärg..
din?
2007-12-15

  octobertragedy
\"jag svaldes längtansblå
rann genom
pulsådern i mitt vokabulär\"

åh underbart med folk som dansar med orden, liksom leker fram egna uttryck och det blir ju så personligt och så jävla bra!!!
2007-12-15

  Antropofagen
Ofödda ord gillas skarpt. Blå!
2007-12-14

  Patrick K
vackert!
min kärlek till dig har alla regnbågens färger :)
2007-12-14

    Lindizz
Helt underbar text. kanon skrivet!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita