Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var 8 år dog pappa. Mamma blev argsint, och jag blev hjälpreda och en som ständigt försökte glädja. Hon klarade aldrig att se mina behov, för hon hade nog med sina egna. Så blev min man sjuk och behövde också stöd och kärlek. Min karriär är öv


En liten flicka

Jag förstod inget

om hjälpsamhetskarriären

förrän nyligen

Chocken har lagt sig

Här står en  ledsen flicka

och vill finnas till

Om jag inte kan

ta hand om henne så blir

hon aldrig tröstad




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-12-13 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP