Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap kan ge beroende. Och det kan innebära att en vän kan utnyttja en annans sämre belägenhet


Beroende

 

Jag har bestämt mig

och kohandlar inte mer

för att vara vän




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-12-13 22:39



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Du har rätt! Du skriver rakt , öppet och med eftertryck!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP