Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång gjorde det ont att tänka mig att inte ha vänner. Nu har jag gjort mig fri.


Fri

Frihet är att nu

behöver jag inte mer

ha underläget




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 22:42



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt bra formulerat!
2007-12-14

  Mögelhud
Verkligen! Bra skrivet. Bra frihet.
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP