Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gjorde så ont att vara den bortglömda vännen. Den man inte riktigt hade tid för därför att allt annat var så mycket viktigare. Och uppriktigheten lyste med sin frånvaro. . .




Det gjorde så ont

 

Jag har tröttnat nu

- vill ha bättre kvalité -

Livet väntar mig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-12-13 23:25



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Visst är det så,Ulla!
2007-12-14

  LassO
JJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP