Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Will I dream, Dave?

Ödeläggande sömn

åderlåt min vakenhet

försämra mitt fokus

förminska min pupill

förflytta mig två meter bakåt

från sittande till liggande

skala min påklädda kropp

inta mig

överta mig

jag ger mig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 105 gånger
Publicerad 2007-12-14 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen