Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granit

Jag ser mig gå på gatan

bland brustna hjärtan och sår

det gör ont som bara satan

det har det inte gjort på år


Jag går ensam i ett museum

bland spruckna statyer och död

jag ligger halvdöd i Colluseum

jag är ett barn i stor nöd


snaran knyts runt balken

nedanför står en man

så som svalorna lämnade marken

så lämnade jag min skam


jag läste något om att vara fet

i Vetenskapens Värld

någonting som alla vet

och dom högg mig ner med svärd


du luktar vatten och granit

du är vacker som få

du luktar ensamhet och skit

men jag saknar dig ändå






Fri vers av FoNz0
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-12-15 22:24



Bookmark and Share


    Issand. VIP
den var väldigt bra. sju av tio eller vg+
gillar inte de sista styckena så mycket. och vissa meningar känns överflödiga
2008-03-29

  Princess.Poe
Underbar
2008-01-18

  Ulf Popeno
Jag ser fem bilder, fem situationer. Och nånstans måste det finnas en koppling.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

FoNz0