Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter alldeles för många år med anhörigas sjukdomar och dödsfall, undrar jag vem jag är. . . Jag får försöka ta reda på det




Hon som är jag

Hon i spegeln
är väl inte jag

Isåfall bara
för idag


~~

Fick jag inte en frågande blick
av kassörskan som brukar ge mig en nick


Det är pyton och pest
att klä upp sig till fest
Orkar inte ständigt dilemma
stannar hellre hemma
Struntar att mig spegla
dörren kan jag regla

~~~

Letar länge inuti
börjar med när det var vi
och jag var glad fast livet sprang förbi

Sorgen växte och verkar jäsa
Om detta finns en del att läsa
Men också att den ändrar form
och inte ständigt är enorm

Nu ska jag ta tag
i den som förut var mitt jag
Vad kan där finnas nu
När jaget mist sitt DU




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 10:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en djupt berörande text som ställer frågor ... söker vägar ut ur sorgens labyrinter...
2007-12-14

  Simmerskan
Ja, du har alldeles rätt; någon dag måste man försöka finna sig själv och försöka förstå vem man är.
Bra skrivet!!
2007-12-14

  Jorska
Jag tror, nej jag vet, att vem du än finner så är hon stark, varm och ödmjuk...så ta emot henne med öppna armar.
2007-12-14

    eva m h
Den som söker skall finna! Kanske ta hjälp i sökandet?
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP