Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma sak

jag kanske skriver
samma saker
och säger detsamma i telefon
om och om igen

jag vet ju
att det inte är samma sak
som att linda in orden i små moln
och skjuta dom sakta
in i ditt öra




Fri vers av Simmerskan
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-14 13:38



Bookmark and Share


  aol
SANT VACKERT





EN STOR JULA KRAM FRÅN MIG TILL DIG OCH DE DINA
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan