Tack vare er, mina diktarvänner, framstår det åter klart för mig, att jag aldrig mister min älskade och att vi fortfarande är världens bästa team. . . " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack vare er, mina diktarvänner, framstår det åter klart för mig, att jag aldrig mister min älskade och att vi fortfarande är världens bästa team. . .


Jag mister dig aldrig

En upplyftande

känsla

bär mig

när jag

påminns om att

DU FORTFARANDE FINNS I MIG
SOM ALL MIN KÄRLEK I
VÅRT UNDERBARA
T E A M

~ i all evighet ~




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 21:29



Bookmark and Share


  * Ammi *
så vackert Ulla! I all evighet har du dina underbara minnen. kram!
2007-12-14

  Louise. J
Underbart! Vilken kärlek!
2007-12-14

  Ronny Berk
en så vacker känsla av förtroende och kärlek förmedlar den texten...
2007-12-14

  Erik L
Så är det säkert! Rakt och direkt skrivet.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP