Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Om ord som faller till marken och landar tungt

 

 

*

Hon sa

Ingenting ska någonsin få tända mitt hopp igen

*




Fri vers av TedEdFred
Läst 682 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-14 19:06



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
kort.
fint.
bokmärke.
2008-02-13

    inmeddiginålsögatkamel
kort.
fint.
bokmärke.
2008-02-13

  Lollan_
vackert.
2007-12-24

  Freya
men lilla fjärt.
här går du omrking och säger saker som jag kan inte mera och saker som att du har tappat det.
och sen hamnar sånna här saker framför mina ögon och bevisar motsatsen.
kort.
ja.
och skulle kanske passa ännu bättre med något annat
men du, det är inte särskilt illa alls som det är här och nu.
love love
2007-12-17

    crapcat
fint
kort men fint
snyggt med rött också
mmm... jag har inte mycket mer att säga. dikten säger allt.
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred