Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordnat förhållande

starta
bryt tystnaden
riv sönder mörkret
frigör den lättsamma smärtan
avsluta orden långsamt
klart onåbar
avslutat

punkt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 112 gånger
Publicerad 2007-12-14 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen