Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trötter.

känslorna veknar inom mig,
där du står,kommer jag aldrig att finnas,
turen vänds emot mig,faller ner som regnet,
i skurar och i tö jag springer fram och tillbaks,
som i en laborint,jag önskar mig en riktig jul,
av stål och ull med massa hull,tillbaks till
verkligheten,gror igen av tankar i detta format,
hoppas jag vaknar upp med solen i min hand..
god jul.




Fri vers av ninna
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 23:59



Bookmark and Share


  vega lando
du avslutar detta alster med en så naivt vacker önskan
det är poetiskt, ett barnahjärtas sång

julen blev inte allt detta
till nästa år ska jag önska mig en drömfångare!
2007-12-30

  Markattan
Tycker om den poetiska och vackra raden: \"hoppas jag vaknar upp med solen i min hand\". Och så klart, god jul på dig med ;o)
2007-12-17

  stronza
god jul, riktig jul?
kolla julkalendern
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna