Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner ut

 

Kylig nordanvind

in från norr

smeker rumsvarm kind

Vittnar om tiden som gått

i årets nya skeende

och allt det vackra jag fått

 

Vad gör väl lite snålblåst

när värmen jag känner

i hjärtat bränner

Och det vackra som bildar

optiska mönster

i snökristallerna på mitt fönser

 

Livet började när året tog slut

Ser nu fram emot

att detta år skåla ut

Livet i sin största förändringsfas

och för det

höjer jag mitt glas




Fri vers av nettizen
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-15 09:04



Bookmark and Share


  Thommy
Vad gör väl lite snålblåst när du har en sådan värme, strålande.
2007-12-16

  Ronny Berk
resan från den isande...bitande nordanvinden till mjuksmekande uppvindar som lyfter och leker...så väl skrivet och beskrivet...
2007-12-15

  glittertindra
skål till detta!! :) höjer mitt glas med ditt...
2007-12-15

    ej medlem längre
När man ser bakåt har det trots allt hänt en del. För en del väldigt mycket positivt till och med:)))
Vad nästa år bär i sitt sköte är alltid lika spännande och man är förväntansfull inför det som ett barn på julafton.
Texten har bra flyt och fina rim och man kan inte undgå att fångas med av din positiva, kärleksfulla ton:)
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen