Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningens minut gör ont. Hur blir man av stress, skräck, utmattning? Jag vet.


Bekännelse

 

Jag skäms

när jag ser bilden

av mig själv

 

Hur jag

svischade förbi

för att hinna

 

Och hur

min älskade gjorde

allt för mig

 

Hur jag än vänder och vrider på detta
så må jag bli förlåten
för jag kunde inte
lösa det på
annat
sätt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 10:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en eftertänksam text med ett djup som berör...mycket...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP