Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationer av olika slag är ömtåliga och måste vårdas. Man kan ha olika synpunkter på vad det kan innebära. . .


Att ha och mista

 

Numera säger
jag aldrig
att jag har någon

När man ingen släkt har
så har man inga
blodsband

Vänskap
är inget man har
men om man vårdar
den ömt och noga
så kanske den
bevaras

i

annat

fall

dör

den




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 11:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackra tankar och välskriven poesi om relationer; om vänner och vänskap...
2007-12-15

  * Ammi *
ja vänskap kan vara dyrköpt .. men äkta vänskap kostar ingenting, men den måste vårdas ändå.
sanna ord!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP