Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak har sorgen fött hos mig. Och kanske även åldern. Att ha alla sina åldrar med sig ger en känsla av att veta vad man vill, och inte. . .


Att vilja och inte

När jag betyder något
för någon

känner jag det
tydligt

Då är jag en
lojal och
trogen
vän
som
ger mycket

Om tveksamhet
uppstår har
jag inte
lika
stor
tolerans som
förr

- jag vill inte -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-15 11:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser diktarjagets klarsynthet över vänskapens vara och kunna...
2007-12-15

  Rachel Roth
du skriver uppriktigt och naket om det viktigaste
2007-12-15

  jardan
ja,visst är det skönt att ha förmånen att prioritera
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP