Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade ett märke



Din läppar mot mina
Smeker ditt hår
Du kysser min hals
Lämnar ett rött märke
Som om du trodde
Att jag skulle glömma annars
Jag ler mot dig, kysser dig hårt, viskar
Du luktar rök







Fri vers av anoonym
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-15 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym