Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen är det vi har gemensamt. Men det stoppar inte med det. . . något annat föds när vi ses


Sorgen ädla känslor föder

Okonstlad kontakt
via
våra älskade
som inte lever
vi
som sörjer
ibland
gränslöst
behöver
varandra

Efter att ha träffat er
känner jag mig så rik
för
ni har delat min sorg
och
jag har tagit del av
er

Ni betyder så oerhört mycket för mig
~ kära vimilfamilj ~




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 18:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja jag har hört och läst att de uträttar mkt bra och är glad att just du hittat dit!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP