Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna är av is, baby

 

vintern värmer sommar
den som aldrig fanns
kärlek baby
dom kallar det kärlek
aldrig vår
aldrig här

 

solen lyser inte
når inte innanför
och svalor dör
för vår skull

 

billigt vin och sena nätter
tidiga mornar
musiken döljer
men ändrar aldrig
oss
han sjöng aldrig om
oss

 

baby




Fri vers av Sländan
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 19:41



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
känner så väl igen mig själv i hela texten, men framförallt i det sista stycket:

\"billigt vin och sena nätter
tidiga mornar
musiken döljer
men ändrar aldrig
oss\"

är enligt min mening en klockren formulering :)
bra skrivet!
2007-12-17

  AllNamesRTaken
Skjut inte bort svalorna från hjärtat, hjärtat!
Följ istället efter, för där svalorna är kommer sommaren åter.

Kramar

Jätte fint... *ont*
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan