Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig långt härifrån



Jag vill berätta allt,
erkänna mina synder
och lätta mina känslor.

Om du vill höra,
om du orkar lyssna...
Det går nog ganska fort.

Jag kan summera allt i ett enda ord...
Spring.

Eller tre... om du vill...
Kom lite närmre.

... som om jag hade några ord kvar att ge.

Jag skyller ifrån mig, kan inte tala.
Förlåt mig, min vän, jag kanske kan skriva?

... varför är det så lätt att sakna det man aldrig haft?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 22:41



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Riktigt bra!
2007-12-15

  Louise. J
Kan inte säga så mycket.
Men ett bokmärke helt klart!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen