Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan fingrarna

själen tom

sen du ströp

tillgången till det rinnande vattnet


det som spontant skulle få sägas

högt och tydligt

jag älskar dig




Fri vers av Nike
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike