Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mekanikerns visdom

att smeka loss en
hårt åtdragen mutter
kräver mycket mera kraft
än att slå loss den




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-16 00:14



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Sant ... men meine Mutter är ganska hårdnackad ibland.
2009-01-04

  Sunlight
Tänkvärd metafor. Bra skrivet!
2008-01-08

  rebecca d
:-)) ömt
2007-12-16

  charlotte hedendahl
Välskriven och insiktsfull !
2007-12-16

  © anakreon VIP
Sådan insikt rostar aldrig...
Carl-Erik
2007-12-16

  Hildegun Relefors
Fin aforism, låt oss behandla våra medmänniskor så här, även i icke jultider!
2007-12-16

  Hans w-art Westlund VIP
gillar den här. den funkar i verkligheten, men även som symbolik.
2007-12-16

  Per Rydberg
Jo, så är det! Ditt mjuka språk bär syn för sägen! En inklädd läsupplevelse för eftertanke. Tack!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP