Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens väg kan vara svår ibland. Släpp den vännen bara, säger någon. Tänk om det var så enkelt. Efter många förluster och sorg, är det svårare att tänka klart nu. Men jag arbetar på det




Vänskapens hörnstenar

 

 

När mitt liv
ramlade som ett korthus
fanns jag ändå för dig
när du behövde prata
om dina bekymmer
och har aldrig
avfärdat
dig

Nu har
du fullt pådrag
och uppbackning
från många håll och
jag behövs inte längre

Hur det
ser ut från
mitt perspektiv
behåller jag nu för
mig själv
och
håller mig
för mig
själv

En dag kanske jag kommer att
säga som det är till dig och
berätta att du flera
gånger har sårat
mig
och
att
du
har

missat
vänskapens
hörnstenar

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 09:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Viktigt att inse att vi måste släppa ibland - åtminstone tillfälligt för vår egen skull.
Äkta vänskap släpper ju aldrig.
Mycket vacker
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP