Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha gåvan att vara frisk, borde betyda att man har möjlighet att vara människa. Synd att inte alla tar den chansen, utan tror att allt ska lösa sig själv. Att allt kommer till dem utan större ansträngningar. Man utvecklas åt olika håll.


Vara frisk

 

Du söker ständig
bekräftelse
- får inte nog -

Du silar mygg och
sväljer kameler
- i jakten -

När du behöver mig
finns jag ständigt
- inte annars -

Du tror säkert att du
visar hänsyn mot mig
- när du inte hör av dig -

just nu växer inte vänskapen
men jag sörjer den inte
för jag vet att jag har
gjort allt jag har
kunnat som
vän och
det blev viktigare att glädja mig åt att vara F R I S K




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP