Kameleonter ändrar som bekant skepnad. Det gör människor också." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kameleonter ändrar som bekant skepnad. Det gör människor också.


Kameleonten

 

Du solar
där inte solen
finns

Du säger
aldrig
vad du tycker

innerst
inne

Det gäller nog
               att hålla
                      sig väl
                                  med alla

så att man inte missar några applåder




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-12-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP