Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det inte blir gjort i verkligheten, är tanken lockande. Vi skulle nog behöva gå åt varsitt håll. . . .


Separation

 

Hade vi vuxit ifrån varandra

när

jag börjat
känna mig

främmande

Kände inte
igen dina tankar

vill bort

Risken att tappa
mig själv blev

överhängande




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 13:18



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Att tappa sig själv
kan vara något så vackert
som att mogna.
Carl-Erik
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP