Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna måste vara tokiga

Jag har också mina spöken,
som jag har lärt mig att leva med
och hantera,
....Ibland till och med bemästrar.

Utan att hänföra dom på andra.

GUD,
bevara mig ifrån dom
falska änglar
som ger mig bröd
när jag är törstig
och ber dig om vatten.




Fri vers av Syrak
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-16 14:14



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Snyggt tycker jag...mycket snyggt..poesi enkelt men gentilt framförd i klokskapens tecken..och visst kan man spegla sina egna tankar i detta och finna sig hemma..absolut!!!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Syrak