Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag någonsin ville var att få dela fler dagar med min älskade. Men världen rasade när han dog. . . .




Det enda

 

Grå dagar

svarta dagar

ljusa dagar

sommardagar

vinterdagar

höstdagar

och

våren

. . . ja alla dagar ville jag dela med min älskade

men det blev

inte så

. . . nu lever jag med min längtan




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-12-16 15:42



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Livet vet att slå hål på våra drömmar och planer!Fin och målande beskivning!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP