Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Jag får leva med

längtan som enda sällskap

när DU är borta

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-16 19:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tyvärr är sanningen densamma. . .
2007-12-16

    Ken Cassel
Du behöver inte längta längre
Jag finns ju här *ler*
`Och dikten i fråga har ett bra budskap`
Kram
2007-12-16

  charlotte hedendahl
Stackars dig! Känner med dig!Förstår att det känns så som du skriver,men hoppas innerligt att det inte är så!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP