Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade dessa ord, dränkta i vatten i ett block sedan i höstas Tror att de passar bättre nu Vinterord


Vinterord

Håll mig i din famn och Vagga mig sakta
Eller Se på mig över kanten på boken du läser
Le när du möter min blick

Skratta till och kristallisera klumpen i min hals

Peta på min fotled med din tå
Titta menande ut genom fönstret

Få mig att tänka på snöänglar och tjockt regn
Våta hårstrån och Glittrande ögon

Sitt en halvmeter ifrån mig under en egen filt
Så Sitter jag här
under min

Se på mina ögonfransar när de Skälver till av avlägsna toner
Låt mig Betrakta dina pupiller som vandrar fram och tillbaka över den spräckliga sidan
Ditt pekfinger som rör sig Försiktigt mellan sextiofyra och sextiofem
i takt med mina fransar




Fri vers av Nioma Trey
Läst 805 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 16:14



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
Bra skrivet. Gillar sista raderna mycket. Tack för läsningen
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey