Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intentioner

Nån typ av stilla melankoli,
i den värld jag lever i,
när mörkret kletats fast här på mitt fönster.

Ett lugn som efter fara,
i den värld där jag vill vara,
med mina väskor, mina dagar, mina mönster.

Ett glatt virrvarr djupt i magen,
i min väld, just den här dagen,
eller natten, eller stunden då jag vuxit fast.

En klarsvart natt och typ tokljus dag,
i min värld, min värld där jag,
lärt mej inse, blivit vuxen, står mitt kast.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 16:21



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh. jag älskar.
2008-04-11

  Myosotis
den här dikten kännetcknar verkligen dig! med fina, bra rim och med finurligheter. Jag tycker jättemycket om den fastän den skrämmer mig lite med den sista delen, det här om att bli vuxen och stå sitt kast. just det är jag livrädd för. Men du beskriver det hela fint.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey