Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förhållande till vad?

Även i ett förhållande
kan man känna sig
förhållandevis ensam!




Övriga genrer av charlotte hedendahl
Läst 623 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-16 18:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vet vad det innebär, en dag brister det bara, det gjorde det för mej efter 26 år .................
2008-01-02

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda ord i en härlig ordlek, bravo!
2007-12-27

  ninna
den ensamheten springer jag ifrån.god jul
2007-12-25

  Nikolai Jungsin VIP
jepp hellre ensam solo
än
ensam i duo ...
2007-12-21

  Ulf Lagerholm
en rolig ordlek som dessutom
innehåller en handfast sanning -
2007-12-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Så rätt! Man kan känna sig ensam i både tvåsamhet och flersamhet. . .
2007-12-16

  Patrick K
visst är det så! klokt tänkt!
2007-12-16

  aol
javisst var och en är ju ensam med sitt jag i sig själv
men kram ialla fall
2007-12-16

  R-M
så sant...
2007-12-16

  Eline.P
Visst är det så! Ensamhet i tvåsamhet tar mycket energi.
2007-12-16

  Yvonne
Så är det. Har varit inne på samma tema.
2007-12-16

    Aurora Borealis
Ja man kan bli ensam i tvåsamhet också! Kloka ord!
2007-12-16

  boen
Ja, till och med mer ensam

än när man är ensam.
2007-12-16

  Lena K Nilsson VIP
Så sant!
2007-12-16

    Noomi
så himla sant...
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl