Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time to bring forth the symaskin

sidenband
mjuka, vackra, skinande
lindade hårt runt mina handleder bakom min rygg.
spetskorsett
ingen luft
pärlor pärlor pärlor
strödda över golven
strödda över mina fingrar, hals
tyllunderkjol
silke



















var är egentligen mina flanellshorts?




Fri vers av eliza
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-12-16 20:01



Bookmark and Share


  mollypop
åh vad underbar
ingen kommentar -
bara GUD
vad underbar!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

eliza