Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag vill.

jag vill
jag vill röra om
jag vill skaka om din värld
jag vill vara kaoset
som står i vägen
och stannar upp trafiken

jag vill
jag vill spränga barriärerna
jag vill bygga på med ilska och skratt
jag vill se hur länge muren håller
hur länge innan dörrn går upp?

hur länge håller era stängsel?
hur länge kan ni hålla porten förseglad?
ge upp
för jag har redan kommit ut.




Övriga genrer av Cirros
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros