Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skribenten utan papper

Skribenten utan papper hade det svårt
Han skrev ner sin poesi på löv
Det var inte lätt när vinden rev tag och löven for iväg

- Det var meningslöst

Han hittade en sten och ristade in poesi i träden
När han skulle sova ven hans ord i skogen och löven försökte fånga orden

- Det var meningslöst




Fri vers av Evelina
Läst 867 gånger
Publicerad 2005-05-16 15:37



Bookmark and Share


  Smultris
Väldigt vackert skrivet och en vacker tanke.
2005-08-06

  Spoon-Janne
Snyggt, fantasirikt och bra!
2005-05-27

  Dan Linder
Fint humoristisk!
2005-05-17

  Stig-Marcus
Bra!
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...