Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smek min själ

smek min själ
men smek försiktigt
ty tårarna svider ännu
smek mitt hjärta
men smek då fjäderlätt
ty taggarna lämnade sår

kyss mina sinnen
men kyss då aktsamt
ty det ömmar ännu

ge mig en ros
men ge den varsamt
ty jag är ännu en bräcklig
fågel ,ännu en rädd
blomma

smek min själ
men smek försiktigt
ty tårarna svider ännu
smek mitt hjärta
men fjäderlätt
ty det värker ännu
sedan någon fick mina sinnen att
brista

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 01:19



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
väldigt vacker och väldigt öm. Anar en viss försiktighet
2007-12-17

    BABYSTAR
Det lät så fint, det här.
2007-12-17

  Sadhistory
Åhhhh du dina ord fångade mig, jag blev helt tagen. Underbar dikt som jag tänker bokmärka.
2007-12-17

  Lyckohäxan Enediel
En väldigt bräcklig men varm dikt :)
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~