Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig svar någon och säg mig


Här sitter jag ensam och tveksam är.
Behövs sömnen inatt eller inte?
Här sitter jag med mina tankar utan något svar.

Ge mig svar
Någon
Ge mig svar
Någon.

Och du som någon är
säg mig,

är tiden en enda stor strid med sig själv?
Eller är man sin egna fiende?


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 02:25



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
starka funderingar...gissar att man mår som bäst så länge man söker
2007-12-18

  © anakreon VIP
Visst är man sin egen fiende.
Men - viktigare ändå - man är
också sin egen vän!
I kampen skapas kraften.
Carl-Erik
2007-12-17

  Lyckohäxan Enediel
Att sova eller inte sova...tiden och kampen mot klockan...
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory