Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vänskap försvinner inte


Tala inte med mig då
Hata mig då
Försvinn om det är du vill

Men
Jag har ändå mina riktiga vänner kvar

Och det är inte jag som tänker försvinna

Du är nu enbart ditt egna problem


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 03:14



Bookmark and Share


  aol
så bra sagt bravo
2008-01-10

  Lyckohäxan Enediel
\"Du är nu enbart ditt egna problem\"
Bra sagt!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory