Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ye, lite \"Emo\" Om man ska kalla det så ^^ Men men, kommentera gärna :D


Rakbladsvals

Hon dansar rakbladsvalsen inatt
Dansar till vemodig melodi
Med sorg i ögonen,
Iklädd sår och äldre ärr.

Förs av djävulen,
Ett lömskt grin,
Elakheten i hans sinne,
Njutningen av att ta andras liv.

Hon snubblar till
Han släpper taget

Faller
Handlöst
Försvinner
Bort


Hon dansade rakbladsvalsen inatt,
Det blev hennes sista dans.




Fri vers av xEvviie
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 15:57



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Håller med Törne.
Jättefint skrivet!
2008-12-07

  törne
Vad skriver man egentligen här? Dikten var underbar, vart enda ord var bara... perfekt... O.o applåd! <33
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie