Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samlade tankar från ett dygn (i ensamheten)


här kommer jag
till ännu en återvändsgränd,
ännu ett stup
och jag frågar mig
vad allt är värt
då jag jämnt lämnas med smulor

förr
fanns någonstans en tanke
att ensamhet inte skrämde

nu undrar jag inte
om det är ett öde,
en väg som beseglats
som tillhör mig





Fri vers av Simmerskan
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 19:45



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Riktigt bra. Tydliggör en mäktig känsla. Och så skönt och väl skrivet. Gillar mycket!
2008-01-23

  aol
så är det inte alla är lika ensamma i sitt jag men applåd och kram
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan