Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig!

Se mig, se mig, se mig
Se
Mig
Välj mig, välj mig, välj mig
Välj
Mig.
I min tanke skriker jag!
Men jag vågar inget säga
så han går bara förbi.




Fri vers av fleurie
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 20:31



Bookmark and Share


  Bossewi
Du fångar det hela bra. Man kan föreställa sig någon som skriker inombords men ändå blir ignorerad.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie