Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... som en välkomnad ovana

orimliga ord

somna in tyst, vakna

andra andetaget

... frihet

neon-grått, destruktivt

... desperat, i smulor

lättsamhet, värme

värdelöst

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 83 gånger
Publicerad 2007-12-17 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen