Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut, start, mitten, början och då...

Det liknar en sval evighet...
Känslan av en ensam,
varmt smekande fingertopp
mot karg och orörd hud

Det mynnades i frustration...
En kylande vindpust
mot stekhet panna,
ett andetags välkomnande fantasi
... i verklighet.

... i ensamhet

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 104 gånger
Publicerad 2007-12-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen